Alle rechten van deze musicals behoren toe aan Studio Davidan


Fantasieè en de Avonturen van de Rotzooibende

 

Grappig, meeslepend en voor het hele gezin! Ga je mee op avontuur?

 

Een fantasierijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin!  

Daan is morgen jarig. Hij kijkt naar de klok die twaalf uur slaat en sluit zijn ogen. 'Ik wil avontuur' fluistert hij zacht. 

Wanneer Daan wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Hij ziet Floortje, zijn zus, maar zij herkent hèm niet. De vrienden van Floortje komen Daan ook erg bekend voor. Daan reist samen met zijn nieuwe vrienden door Fantasieè op zoek naar de weg naar huis. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert Daan de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit. 

 

(geschikt vanaf 6 jaar) 

Musical

 

 

Uitgevoerd door: Stichting Featherhair Creations

(2020-2022)


Zoals Het Wordt Verteld

 

Een eigentijdse, dynamische en muzikale theatervoorstelling over een groep jonge mensen die het leven, de liefde en de eindigheid vanuit verschillende perspectieven bekijkt.

 

Ruben en Bo gaan beiden door een moeilijke tijd. Ruben ziet het niet meer zitten en worstelt zich door de dagen. Bo staat echter heel anders in het leven. Voor Ruben en de rest van de vriendengroep lijkt het leven te gaan zoals het zou moeten gaan in hun examenjaar van het VWO.

Na het examenfeest wordt de vriendengroep onaangenaam verrast door heftig nieuws. We volgen Ruben en Bo gedurende dezelfde 24 uur. Ruben denkt het verhaal te schrijven en te weten hoe het eindigt. Zodra Bo de pen in handen neemt, blijkt alles helaas net even anders te lopen dan de vrienden dachten en hun wereld staat plots op z’n kop.

 

(geschikt vanaf 12 jaar)

Muziektheater

 

Deze productie is niet te bestellen.

Uitgevoerd door: Stichting Featherhair Creations

(2018-2019)