(Jeugd)programmering

 

Unieke programmering voor (school)vakanties en weekenden

Een groot deel van de producties die bij Studio Davidan worden afgenomen bestaat uit escaperooms en escapetours. Met de productie "Levensecht" begonnen we met het maken van 'escapetours' in 2019. De escapetours zijn altijd een groot succes. Maar ook spookhuizen en themadagen worden georganiseerd. Oktober 2022 staat Studio Davidan met een Stranger Things themadag in theater COOL. 

Heeft u zelf een idee voor bijvoorbeeld een themadag of jongerendag? Mail ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

 

 

Interactief entertainment is de toekomst

De populariteit van 'real life' spellen neemt enorm toe. Mensen gaan weer naar 'escape rooms' en velen missen het effect wat de bekende rolplay-events geven. Ook zijn programma's zoals 'Wie is de Mol' en 'Expeditie Robinson' nog altijd erg populair. Ondanks alle gevolgen van corona is de vraag naar cultuur en theater er niet minder om. Men wil nog altijd samen uit en genieten van een avond zonder zorgen. Ook wordt de vraag naar interactief theater steeds groter.

We willen meer dan alleen kijken. We willen beleven. 

Dat is exact wat wij jullie gasten kunnen geven. Ze zullen uit hun eigen leven stappen en binnenkomen in een spannend avontuur. Daarnaast zijn de spellen extreem flexibel wat betreft ruimtes, tijden, aantal gasten, doelgroepen en meer! Dit maakt onze spellen mobiel en geschikt voor alle locaties en seizoenen. 

 


Klik op deze button om meer te lezen over al eerder geproduceerde experiences >>