Space Escape

Escapetour

 

Het is feest op aarde, want de eerste mensen gaan naar Mars! Jij hebt altijd al gedroomd van een spannend leven en je besluit je aan te melden als vrijwilliger, maar voor dat je de reis naar Mars mag maken moet je wat testen afleggen om te kijken of je geschikt bent voor dit avontuur.

Heb jij het in je mars?

 

In deze escape-experience ga je langs drie ruimtes waarin de ‘skill set’ van de gasten wordt beoordeeld. De gasten gaan langs 3 verschillende ruimtes. Zowel de "medische kennis", de wetenschapperlijke kennis en de kennis over voedsel en groen worden getest. In iedere ruimte komen de gasten een acteur tegen die ze begeleid en indien nodig een handje kan helpen. 

 

'Space Escape' is geschikt voor alle leeftijden en duurt in geheel een uur. Voor deze productie zijn er foto's beschikbaar die u mag gebruiken voor de marketing van 'Space Escape'.


Levensecht 

Escapetour

 

'Levensecht' is een escape-experience waarbij de gasten anderhalf uur lang mee worden genomen in een unieke experience. De escape tour begint met theater en gaat daarna langs vijf puzzelkamers waarin de gasten interactie zullen hebben met acteurs en zo hints en aanwijzingen kunnen krijgen. 

 

De productie is geïnspireerd op het beroemde en beruchte stuk "MacBeth" van Shakespeare. Tijdens een hedendaagse opvoering van dit stuk is water vervangen door écht vergif, waardoor een sterfscène plots wel erg werkelijk werd. De hoofdverdachte beweert onschuldig te zijn en de aspiranten van het Forensisch Instituut worden gevraagd om te helpen. 

 

Ze ontmoeten meerdere verdachten en zullen aan het einde van de tour de schuldige moeten aanwijzen. 

 


Spookhuis (8+)

Halloween escaperoom

 

Op gesloten in een oud en verlaten huis... het zal je maar gebeuren! Los samen met je team de puzzels op in deze spannende omgeving en vind je weg naar buiten!

 

'Spookhuis' is een escaperoom ontwikkeld voor het 'Halloween Weekend 2021' van theater COOL. In een team (max. 6) lossen de gasten de puzzels op. Tijdens deze spannende escaperoom op het podium worden ze geplaagd door een gekke oude man die, net als hen, opgesloten zit in het huis. 

 


Casey Williams

QR-codes - Cold Case

 

Het is het jaar 2021 en de gemeente opent een 100-jaar oude tijdscapsule. Onderop ligt een oud misdaaddossier. Je bent gelijk geïntrigeerd. Je vraagt het dossier op en besluit dat jij het gaat doen… de moord op Casey Williams oplossen.

 

In het jaar 1920 leeft Amerika zoals ze dat nog nooit gedaan heeft. De roaring twenties beginnen. De criminaliteit neemt echter toe en de maffia zorgt voor grote problemen.

 

Duik in de wereld van Amerika in 1920 en help deze “cold case” op te lossen!

 

Cold cases zijn fictieve onopgeloste moordzaken waarbij de speler aan de hand van het inkijken van het "politiedossier" de zaak probeert op te lossen.

De "Casey Williams" cold case was te spelen tijdens de Mixtream 2021 editie te Heerhugowaard.